My thoughts were so loud, I couldn't hear my mouth


Ont i halsen, ont i huvudet, ont i kroppen.. Hela jag utstrålar av trötthet. jag är trött på rutiner, trött på min komplicerade tillvaro, längtar som sjutton till värmen.. 28 dagar kvar johanna 28 dagar kvar.. u can do this.. Ska upp och jobba nu hur som helst ... gonna make some moneymoney! Kyssss
typ såhär trött just nu...........


But there's no need to pretend, no need for innocence

.


You put the good times, into my fun


Först vill jag bara passa på och gratulera en vän som betyder så otroligt mycket för mig!
Grattis min älskade vän!Heiheihei!
Jag suger verkligen på att blogga. Men jag har så mycket annat i huvudet just nu. Fullt upp med både jobb, vänner, familj, skola och andra saker. Veckan var rätt slapp om jag minns rätt. Har ingen aning egentligen. Hann träffa Lisa en sväng och hon gör mig så himlans glad. Sen har jag jobbat äset av mig hela helgen! Shiet säger jag bara. Så grym personal jag jobbar med så det finns inte. Just nu så ligger jag på mitt golv och fixar en present som jag lyckades försäga mig med idag ...bra jobbat johanna bra. PUSSSS!


ApelsinSunday morning


Grattis på farsdag min konstiga knäppa otroligt fina pappa.

Little lion man

Lyssnar på mumford & sons.. fick en rejäl förkyldning i början av veckan. Hela kroppen skrek efter att
få vila så har spenderat dessa dagar till att vila upp mig riktigt ordentligt. Upptäckte också att hela 
Daniel Adams Ray's skiva har släppts. Ikväll ska jag iallafall göra en riktigt bra avslutning på det här lovet.    
PUUUSS

Och rätten att ge upp för nån e den sista rätt man harFullt upp och fuuullt ös all the time! Ska jobba mig igenom den här veckan bestämde jag igår. Jobba på lovet? ohyes.. Behöver cash. Måste få mina tanker på annat också. Måste bryta mitt galna mönster. Sova. Vila. Äta.  Koppla av helt enkelt. Gör aldrig dom sakerna nu förtiden.. sick. Julia den fina människan har pratat vett i mig och vi har fikat massor och jag har lyssnat på hennes kloka vädefulla ord som är så bra. THÄENKS BEJB. Hon känner mig pretty well. Aja HEIDO!

RSS 2.0