Slutskivan

För två veckor sedan hade våran klass studentskiva. Det var en kväll med mycket känslor och mycket glädje såklart. Känns så sjukt att sista tiden faktiskt är nu. Allt var perfekt och alla var så himla fina. En kväll värd att minnas. 

Lana Del Rey & Pink har vi här. ♥ (Temat var nämligen Hollywood)
Den här människan är sinnessjukt vacker. Sara var Marlyn Monroe såklart!

Snygga Dalan!
La clasä.
Vi åt jättejättejätteeeeee god mat.

 
Vi dansade tills fötterna värkte och jag somnade med ett leende på läpparna. 

Det kommer aldrig vara över för mig.

Det är fortfarande för kallt för min svarta jeansjacka. Men jag envisas med att ha den ändå. Jag har haft så underbara dagar det här lovet. Varit så ledig man kan bli. Och jag har insett att det finns så mycket saker man ska vara tacksam över. Så mycket saker som kan göra så fruktansvärt ont. När till och med det otänkbara händer. Saker som river upp gamla sår. Och det är konstigt hur allt påverkar en. Hur stark man blir. Livet är så sjukt knäppt bara. En tragedi fylld av glädje. Men vi lär oss. Ju mer sand som rinner genom vårat timglas desto klarare ser vi det. Vi är bara människor. 

April semlor.

Jag har sedan barnsben aldrig gillat semlor. Det har verkligen inte fallit mig i smaken. Men nu helt plötsligt så fick jag ett otroligt sug efter att baka semlor. Det blev fantastikst gott när man gjorde allt från grunden. 
Istället för att göra stora semlor som man blir tvärmätt av så valde jag minisemlor och följde det här receptet.
Supergott och väldigt väldigt enkelt!

RSS 2.0