Kisssemiss.


Dissolve me.

Har klippt håret, skaffat jobb och köpt ett par nya skor. Jag är omringad av barn och lärare om dagarna. Har fått ett eget skrivbord och tre nya nycklar som hänger på nyckelknippan. Jag får undervisa i hemkunskap. Mina kläder doftar chokladmuffins när jag kommer hem. Mitt rum är alldeles för stökigt. Jag längtar tills jag får långa sovmorgnar och en färgsprakande höst. Imorgon tar jag bussen till stan för att gå på min första lektion på Berghs. Pirrig, nervös och pepp. 
 
Den här låten lyssnar jag på helahelahela tiden också. 

Stunder som dessa.

Den här sommaren har varit så bra. Så konstig och så rolig. Har nästan inte fotograferat någonting eller bloggat för den delen heller. Men jag ska bli bättre på det. Däremot har jag klickat till mig några bilder med mobilen så här kommer en liten dos av min sommar. 
Jag & Lisa bakade scones en regning morgon på Singö. Har också ätit litervis med smultron med socker och mjölk från papptallrikar som mamma och pappa har plockat.
Midsommar. Plockade blommor till midsommarstången samtidigt som solen lös och flugor surrade kring huvudet.
Dagarna har annars bestått av jobb jobb och åter jobb. Kombinerat det med att hänga med mina fina vänner, firat födelsedagar, cyklat, fikat och slösat alldeles för mycket pengar på en viss klubb här i Norrtälje. Men gud så kul vi har haft.
Lite festligheter med Malin & Cornelia. 
Gladis efter en lyckad jobbintervju.
Mina bästa.
Spontanåkte till Åland en sväng. 
Resultatet av en natt på campingen. 
Gjorde carbonara med Lisa & Cornelia.

Finaste kvällen. Ljummen luft och spegelblankt vatten. 
 
Sambolivet med den här fina. 
Vi festivalade lite en helg. The xx var helt magiska och bland det bästa jag sett. 
Sjukade ner mig i tre dagar.
& nu jobbar jag varje dag och laddar inför hösten. 

RSS 2.0