I saw the lights go down at the end of the sceneGenom frostigt glas syns solen

Phantogram - Don't move ♥

All the souls that would die just to feel alive

Idag vill jag ha tillbaks värmen. Jag vill också åka på festival, skratta, vara barfota, äta god mat, cykla omkring på landet och plocka smultron. Alltså åååh. Så skönt. Spenderade hela fyrtio kronor idag på femton minuters dyrbar värme. Dvs UV strålning. Kändes så värt det. För shit vad jag saknar det.

Hurts like heaven


321

Upp och ner. Ner och upp. Nu är jag bara så trött, hostig, ensam och destruktiv. OKEJ Johanna. Det är okej att tycka synd om sig själv ibland. Men har gjort det tillräckligt nu. Undrar bara sen när slutade människor bry sig och hur blev plötsligt jag så negativ? Fan.

I need you now to fight somehow

 
Söt min mamma är hihi! Även fast jag inte vill tycker jag hon är fin ändå. Puss på dig!
Jag hade iaf en sanslöst rolig lördag. Mindre rolig söndag med jobb. Men jag hade det så himlahimla roligt i lördagskväll. Firade Sofia som fyllt 17 barre med dunder och brak. Somnade gott i hennes säng tillsammans med Emma.. Tills jag vaknade och vandrade hem i höstmörkret med världen mest omtänksamma kille. Roli helg. Söndagskvällen gjorde jag & L världens godaste pizza och kollade film. Kunde inte vart mysigare. Idag är det måndag och det har varit ett helvete. Sömnbrist och min mage dödar mig. Det enda positiva är att jag klarade ett matteprov. Sen gick jag hem och tänkte nu bedriva tiden med ett antal filmer och hallonte♥

What defines us is how well we rise after fallingWhen there's no turning back from who we are

Helgen har varit till för att kurera sig riktigt ordentligt. Känner mig fortfarande inte riktigt frisk. Men spenderade fredagen med trerättersmiddag med favoriterna. Lördagen i Stockholm med min kära. Sovit länge har jag gjort. Kändes som det var länge sen man tog en riktig sovmorgon.
Nu ska jag ta ett varmt bad och fortsätta plugga på ett jobbigt filmkunskapsprov. Pysssheiiiiiii

Up with the birds

Jag försöker lära mig piano.. Vilket går sådär. Eller skitdåligt rent ut sagt. Får väl bara ta och acceptera att jag inte är någon vidare naturbegåvning på instrument fronten. Pekfingret och ringfingret vill verkligen inte samarbeta.. Antingen är dom helt enkelt får korta eller för tjocka. Når ju inte... Men jag vill inte ge upp! Lite framsteg har det ändå blivit. Därför det är så kul ändå. Så fint. Envis är jag minsann.

RSS 2.0