Dubai


Nu drar jag till Dubai i cirkus en veckaaaaaa. Känner mig inte speciellt taggad än eftersom de senaste dagarna har varit så sjukt äckligt bra. 
Ni får iallafall ha en riktigt God Jul här hemma i kylan! Puuuuuuuuss

You make me feel like I am whole againBut your soul you must keep, totally free
Massooor med bilder från min fina helg. Alltså nu är jag så sjukt stressad och så sjukt trött. Vill helst bara sova känner jag men måste istället spendera kvällen med att plugga samhällskunskap. WUHOOO! puss!


Take all the courage you have left


Aldrig hört något finare nästan så lyssna här.


At least i wont be alone tonight.

Vad håller jag på med.

Winter winds

    
            Benny & Jonny, vilka sötiisar!!
Ludde har visat mig att killar faktiskt kan baka.. gulligt. Just nu sitter jag för tillfället och lyssnar på Yael naim och  funderar på vad jag egentligen ska göra ihelgen.. jobba.. vila.. jobba... vila... Vi får helt enkelt se. Är jättesugen på att julbaka! Typ pepparkakor.. lussebullar..  knäck .. Gud så mysigt. Nu ska jag fortsätta kolla tv & kääeka pepparkakor. PUUUUUUUUSS!


The ace of spadesMed dessa crazy bilder säger jag godnatt efter en riktigt ruuligt helg. PYYSSS!


Opposite of adults

Hur rolig kväll som helst!! Sovit tre timmar och nu ska jag iväg och jobba... hihhihihi

Are you lost or incomplete?

Hela jag fylls av en sådan mysig känsla i december. Sån julstämning precis överallt. Så himlans mysigt! Förutom att jag fortfarande är väldigt förkyld och mycket tankar snurrar just nu så är jag ändå så exalterad och glad. Det beror främst på att jag har så sjukt bra vänner omkring mig precis hela tiden!Veckan har varit skitbra faktiskt. Fikat med fina prickar. Thai middag med mamma och massa snack om livet. Myskvällar. Julpynt här hemma. Skrattat åt Ludwig. Fikat med världens mysigaste par Lisa & Jonas. Ätit pepparkakor. Insett att man aldrig tröttnar på att åka pulka. Speciellt inte med isabell & rebecca. Druckit varmchoklad har jag också gjort. Jaaa.. mycket mysiga saker helt enkelt! Den här helgen kommer iaf bli grym också kan jag lova! pusssshejssso

saknar sommaren liiiite... då man var.. typ jättekär och glad för ingenting.


RSS 2.0