God bless our love


Herregud vilka helt fantastiska, sjuka, dansande, jobbiga, snurriga, illaluktande, fina dagar dessa 5 dagar har varit. Vilken upplevelse må jag säga. Festival är verkligen något speciellt. Nu väl hemma så kan jag blicka tillbaka och bara le. Så himla kul det varit. Perfekt. Nu är jag hemma och helt utmattad. En ren säng med rena lakan är rena himmelriket för mig just nu. Den här sommaren blir bara bättere och bättre. Imorgon åker jag och Ludwig till Norrland. Gud vad jag älskar det här. Gud vad jag älskar honom.

It's the magical mystery kind


Haft en underbar midsommar. Underbara kvällar med fina vänner. Trots vädret så är jag så himla lycklig. Känns som saker och ting börjar ljusna på något sätt. I morgonbitti bär det tidigt av till Borlänge för en vecka fred och kärlek. Kan nästan inte bli bättre. Eller jo.. det kan det för ikväll ska jag Emma & Julia mysa med god mat och njuta av varandras sällskap. Två veckor utan varandra... Kommer sakna dom. HEIDO!♥

No one ever said it would be this hardWrapped up in books

Sitter uppe tidigt en sommarlovsmorgon som denna. Ska strax iväg & jobba som jag inte gjort på hur länge som helst! Känns galet kul och skönt att få träffa alla fina jobbisar igen. Ska nu försöka överraska Emma som för tillfället ligger och grisar i min säng med en bamsefrukost. Mysigt med dåligt väder och en extrem fördel för mig idag.. hihi. TAKE CARE. PUSS!

Sometimes tears can express feelings easier than words


Two kinds of happiness.

Igår tog Maja studenten. Stort grattis till henne. ♥

City of blinding lights

Min skolavslutning var minst sagt fin. Gick och käkade avokadosallad med de flesta från klassen innan vi begav oss ner till parken för att äta jordgubbar.

Blev såhär glad när jag äntligen fick min nya bebis.
När kvällen närmade sig sällskapade vi ihop med fina människor. Återigen i parken.
Mongot Klara och jag.
Sen blev det fest enligt Carro
Kvällen slutade med en vimsig kille, sällskap hem av mina bästisar och en tidig väckning morgonen efter.

Every teardrop is a waterfall
Lyssnar på coldplays nya singel, bon ivers nya album, artics nya och framförallt noah and the whale.. hinner inte med! så mikket bra hihi så perfekt till sommaren. 
Är så gladis. Något jag också är extra glad över är att en sån fin vän som jag har vid namn Emma har tagit bort sin tandställning idag.
Värmde i hela kroppen bara av att se henne le och bjuda både henne och märtis på jordgubbar en ljummen kväll som denna.

RSS 2.0