Marchin' In


EFTERVÄRLDEN MINNS INGENTING.






Har haft en riktigt bra helg. Maskerad hemma hos käraste Sofia igår och kvällen slutade som väntad. Hur kul som helst. Har även haft fina stunder med Elina som jag var med under hela fredagen när vi flängde runt på äventyr. Söndagen spenderades med min favoritish och vi har haft en jättefin dag verkligen.
Resten av kvällen har jag i princip sovit bort..  Imorgon ska också en uppsats på tio sidor vara inlämnad och jag har inte ens börjat..... kul... PUSSS!

The beating of a million drums



Lyssnar på den samtidigt som jag sitter och dricker te i solen. Underbart. Veckan har varit fin. Riktigt fin. Så himla skönt att bara släppa allt känns det som. Vädret har också varit väldigt fint. Allt är fint. Fintfintfint. Och ikväll ska jag träffa en väldigt fin person. Mihi. PYSS


And your skin is so white, underneath the black night.



Lost in the silence, the call from the turbulent times


IT'S JUST A COMMON VIEW



Snälla låt det bli vår nu.

Fascination Street



Grattis till min fantastiska Mamma som fyllde år igår. ♥




Laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night
never could be sweeter than with you

LIVING PROOF

Kan inte sluta lyssna på den här låten. & inte cat power heller för den delen. Så himlans bra. Det gör ont i hela kroppen. Veckan började tufft. Men känns ändå som jag gjorde bäst för mig. Den här helgen går åt till att bara umgås med mina närmaste. Fundera. Koppla av och bara va. Sedan vill jag också passa på att gratulera min fina vän Lisa som fyller år idag. GRATTIS BEIBO!



RSS 2.0