Gå vidare

Igår bjöd jag elva fina vänner på middag. Sjukt mysigt och sjukt värt det. Det här var exakt vad jag behövde för att komma på fötter igen. Idag firar jag också första advent uppe på jobbet helt själv med en julstake utan mossa. Så omysigt som det kan bli. När jag kommer hem vill jag pynta, äta lussebullar, dricka glögg och krama om min saknade pappa som kommer hem idag.


But in the end it's always me, alone

Det kan vara så svårt vissa dagar. En fysisk påverkan i hela kroppen. Kan inte ligga still och går upp kl åtta fast man egentligen har sovmorgon till halv ett. Brukar tänka att de flesta reagerar på livssvårigheter genom att anstränga sig ännu hårdare. Jag gör nästintill tvärtom. Vanligtvis. Jag är verkligen min största fiende. Känslan att bara känna sig så otillräcklig uppstår som en klump i magen hela tiden. Orkar inte. Jag orkar inte med att det ska brännas bakom ögonlocken så fort en konflikt uppstår. Orkar inte berätta eller förklara. Ser ingen utväg eller mening i det. Orkar heller inte vara den som tar tag i saker. När det positiva bara vänds till det negativa. Skulle göra vad som helst. Verkligen vad som helst för att slippa befinna mig i den här äckliga lilla hålan just nu.

I LOVE YOU, MAN


Så snurra min jord igen

Det finns så mycket att säga om den här helgen. Men jag väljer att vara kortfattad. (iallafall försöka) I fredags åkte jag, Julia och pappa och kollade på en föreställnig, tre akord i livet som bland annat mami var med och körade i. (Så duktiga!!!) Hade också hur roligt som helst hos Emma i lördags. Roligt att träffa så mycket folk. Igår satte jag inte ens foten utanför dörren. Eller jo bara när jag & L gick och köpte glass. Men det gills nästan inte. Vi åt iallafall världens godaste middag bestående av kycklinggryta med ris och naanbröd. Våran favoriträtt. Vi låg alltså inne i princip hela dagen och kollade på sammanlagt fyra filmer samtidigt som regnet smattrade på fönsterbrädan. Det är faktiskt okej att göra ingenting ibland. Idag var det samma visa igen. Nästan. Kände mest bara för att ligga i sängen hela dagen men har istället kommit hem till min bostad och bakat lussebullar. Supergott. Längtar verkligen till jul. Nu blir det ett spinningpass med Emma! PYSS♥

Steady as the stars in the woods


May my words walk you home safe and sound

No one's gonna love you more than I do.

RSS 2.0