Save it for somebody else.

Byxor från Monki.
Imorgon får jag äntligen lov. Mitt sista höstlov någonsin. Den här ledigheten hade inte kunnat komma mer lägligt ärligt talat. Jag är så otroligt utmattad. En veckas intensivkurs står på schemat också. Det kommer bli så tufft. Jag kommer säkert bryta ihop x antal gånger framför ratten av ren frustration. Men nu ska jag greja det här. Jag ska verkligen fokusera, vara koncentread och... ha tålamod. 

you never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

ph: Julia

Just like seasons, people change.

Jag njuter verkligen av den här hösten. Jag har jobbat mycket. Försökt fått lite vettiga saker gjort i skolan. Har också bloggat den här veckan på Norrtäljetidning UNG som ni kan läsa här.
Förra helgen åkte jag och Julia in till Stockholm för lite shopping, fika och lite fix och trix med en fotouppgift. Tillsammans bar vi runt på en stol längs Stockholms gator och ja, rätt många förvånade blickar fick vi allt...
På lördagen blev det utgång för Dalan som fyllt 18 och kvällen var verkligen hur kul som helst!
Har njutit framför en varm brasa efter en del springturer uppe i spåret den här veckan.
Fredagsmiddag med min mami och papi. Love you.
 
Idag jobbar jag och imorgon med. Alltså det känns ju som att jag jobbar hela tiden?! Well well. Ikväll väntas det förhoppningsvis lite festligheter. Puss!

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Efter en turbulent månad hade jag inte klarat en dag utan min vän Julia. Älskar dig.♥
Imorse vaknade jag också med ett leende på läpparna och det var längesen jag kände sån ro i mig själv. Nu jävlar ska jag må bra igen.

You were bigger, brighter and whiter than snow.

En ny favorit hihi.

.

kom igen nu Johanna.

Sometimes you have to forget what you want, to remember what you deserve.

Två bilder från två fina tillfällen. Kanelbullens dag och mysigaste middagen på ett glas tillsammans med Emma. Jag har så himla fina vänner. Igår blev jag bjuden på middag av bästa Lisa också. Sen har jag spenderat kvällarna med Julia mestadels. Jag har så bra vänner. Såna som peppar, bryr sig och som får en att vika sig av skratt. Vänner som man mår så sjukt bra av helt enkelt. Åh är så tacksam. 

Those words keep me on my feet when I think I might just fall apart.

 
Lite lördagsfrukost. Hemmagjord müsli och avokado som senare blev en avokadosmoothie! Jag får verkligen så mycket inspiration av mat. Men nu blir jag bara stressad över mitt påbörjade projektarbete. Recept och inköp av varor är så tidskrävande att det nästan inte blir lika kul längre. Men det är bara att bita ihop och få det gjort. 
I fredags blev det premiärkväll uppe på Mobergs. Bra musik, goda drinkar och fina vänner. Kvällen efter åt jag & Julle pannacotta i mina hjärtformar och myste hela kvällen. 
Annars springer jag ute i höstskogen. Pluggar och skriver. Övningskör som en tok och dricker hallonsmoothie. Försöker få lite ro i själen. Nu ska jag sätta igång ett avsnitt New Girl (favvo serien!!!) och sedan sova.
 

RSS 2.0