Vi brinner av begär.

Jag kan inte förklara hur roligt jag har haft det dom senaste dagarna. Förra helgen var så sinnessjukt rolig. Jag lever. Ja shit vad jag lever. Har nog aldrig skrattat såhär mycket tillsammans med mina vänner som jag gör nu. Jag har heller aldrig pluggat så intensivt eller jobbat så mycket. Jag lever i min egna lilla bubbla och vill hinna med så mycket saker. I lördags firade vi iallafall världens bästa Sara & Julia som äntligen blev myndiga! Fikade på eftermiddagen, fixade & trixade inför kvällen. En underbart lyckad kväll/natt blev det i alla fall. Jag och Julia traskade hem hand i hand klockan fyra den natten och gapskrattande åt allt sjukt som hänt. 
Fina vänner. Jag och Sara sjukt taggade på andra bilden hehe. 
Det bjöds på fördrinkar och världens godaste paj som Julias mamma hade bakat. Sen när det började dra ihop sig samlades alla vänner uppe på övervåningen där jag visade mitt bildspel för födelsedagsbarnen. ♥
Sara jag, Anette & Emma och två hjärtisar på Mobergs.
Mysfika med bästis. 
Annars så softar vi bara i skolan. Skrattar, filmar och pluggar. Har suttit flera timmar i sträck och försökt få projektarbetet klart. Det var längesen jag kände mig såhär glad. Jag har verkligen fått livslusten tillbaka.  Lusten för att baka, jag har börjat lyssna på musik igen och ler mer än någonsin. Det är så himla skönt. Puss på allt typ. 

Weight is coming off.

 
En liten video som får summera några fina tillfällen de senaste månaderna. ♥

För nu finns du inte längre kvar.

Ljusets låga brinner starkt i det mörka vardagsrummet. Han andas tungt och det är varmt i luften. Pappa möter mig med en vädjande blick som ljudlöst ropar på hjälp. Han ser ändå så omsorgsfull ut men jag vet att han är rädd. Jag får en klump i magen när jag blickar mot sjukhussängen där han ligger. Så tunn. Så skör och smal. Nästintill livlös. Hon som sitter på en stol mitt emot mig tittar på sin man med en varm kärleksfull blick samtidigt som jazzmusiken hörs mjukt i bakgrunden. Hon sitter hukandes vid sängkanten och håller handen mot hans ben. Alla är tysta. Jag går fram och klappar honom på handen och viskar hejdå. Han nickar plötsligt. Även fast han kanske inte är där så finns han ändå kvar. Jag och min familj går tysta hem. Sitter tysta i bilen och tysta med varsin kopp te senare den kvällen. Livet är bara så jävla orättvist. Här sitter jag med hela mitt liv framför mig samtidigt som en oskyldig människa just har tagit sina allra sista andetag. I morse klagade jag på att Sverige är ett skitland för att det är så kallt ute. Jag gnällde över en halvtorr kycklingbit till lunch. Jag grät över kärleken som inte längre finns där för mig men vad fan gör det. Sorgen är stor dagen då min farbror gick bort. Men det var också en dag som verkligen fick mig att tänka till.

RSS 2.0