I am a tree reaching for the sun

Efter att den här torsdagen inte kunnat vara sämre än såhär så pendlar mitt humör mellan sur och trött. När inte ens 250 gram jordgubbar kan trösta mig så lägger jag nu detta åt sidan och försöker tänka om. Sommarjobb hit och dit är det jag pratar om. Tycker det är jobbigt och känner mig så himla okunnig när man väl försöker. Kom hem idag och insåg att jag inte hade några nycklar = utelåst. Jag klättrade upp på en stol för att komma in från baksidan. Och där. Där spricker mina nya strumpbyxor. Där försvinner stolen och där ligger jag längst ner på botten. Nere på marken medans min katt kommer och lägger sig på min mage. Lite komiskt men ändå förjävligt. Jag hatar den här dagen. Tänker nu laga makaroner med köttbullar för att jag är jättesugen på det. Försöka bli lite glad igen. Sen tänker jag lägga mig i sängen och kolla på reprisen från Sveriges mästerkock.

Archipelago

Igår spenderade jag eftermiddagen ute i solen tillsammans med fina vänner och dessa goda baguetter.
Jag & Matilda tog sedan bussen ut till Kröns och fotade och intervjuade dom om blommor, rabatter och liknande. Jag fick ett samtal som gjorde mig både förvånad och väldigt glad. Vi fick sedan vänta på bussen i över en timme innan vi kom hem.
När bussen äntligen närmade sig Norrtälje skyndade jag mig hem och handlade, lagade tacos och gjorde pannacottapaj. Stressade som attan men hann precis klart innan det plingade på dörren. Vi åt tacos ute på verandan och det var så sjukt mysigt att kunna sitta där nu när det fortfarande är ljust ute.
Emma var lite krullig.
Finisar
Love you
Efter att mina fina vänner gått så kom Ludwig hit och jag somnade som en stock i hans famn. Jag vill inte känna mig som världens minsta person. Jag behöver bara bli kramad, uppskattad och stå upp för mig själv. Inte att ständigt behöva vakna av massa oroliga tankar eller att jag blöder näsblod som tyder på att jag är stressad och måste vila. Så den här helgen blir till för att göra just det. Vila

Eyelid movies

Det här albumet ger mig gåshud. Älskar sån här typ av musik. Lyssna här

This time baby I’ll be bulletproof

Igårkväll så blev det 18 årsfirande ute i Roslagsbro för tre underbara tjejer. Grymt lyckat och sjukt kul var det! Dansade tills jag fick skavsår. Skrattade tills jag fick ont i magen. Headbanga tills mina örhängen försvann. Ja allt sånt där festligt. Kalas är ju så roligt. Vill också fira in min födelsedag på något liknande sätt. Storartat liksom. Så himlahimla kul var det. Idag var det mindre kul när klockan ringde och jag var tvungen att gå till jobbet klockan nio. Men efter en snabbfrulle hemma hos Julia tillsammans med hennes mami så fick jag någon slags energikick och har varit lite småpigg hela dagen. Jätteskönt verkligen. Ikväll ska jag och Ludwig äta hemmagjord pizza och myza. Söndagar är som gjorda för mig. Just love'em

Twice


Har myst ner mig i sängen med en påse naturgodis och ett extremt rött äpple som jag bara var tvungen att köpa! Liten egentid sådär. Är så himlahimla trött och känner mig en gnutta förkyld. Vädret lurar en verkligen den här månaden. Jag satt och stirrade ut genom mitt fönster och insåg att det känns nästan kallare än någonsin ute. Eller så är det bara jag som har plockat fram vårkläderna för tidigt. Det börjar i vilket fall som helst bli lite grönt och fint. Det gör mig glad. Något som gör mig mindre glad är att jag har tycks ha tappat tidsuppfattningen en aning. Att jag har en hel del grejer som måste göras med både skola, praktik och här hemma. Men istället stoppar jag huvudet i sanden och gör allt förutom det som egentligen måste prioriteras först. Finns ju så mycket roligare saker att göra. Som att äta naturgodis och kolla sex and the city tillexempel.

Overthinking

- Idag har jag rusat runt på stan och gjort ärenden åt praktiken.

- Imorgon ska jag göra tomatsoppa som jag ska fota och skriva recept om (förhoppningsvis kommer det publiceras i tidningen, wiii)

- Jag har ätit urgod lunch med Julia & Emma på pelikan ♥

- Köpt nytt smink för en gångs skull...

- Ätit mina favoritmackor i solen med en bra bok på terassen

- Och nu ligger jag i sängen efter en kväll på konstkursen nere på stan med mamma.


Okej, såhär är det. Jag har glömt att berätta att jag har två veckors praktik framför mig den här månaden. Jag får uppgifter som är helt okej och jag trivs. Ändå gnager det sig en känsla inom mig som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Vill istället glömma den och fortsätta tänka i samma bana som jag alltid gjort. Kanske slutar allting som en löjlig klyscha med ouppfyllda mediadrömmar och istället en framtid hos grabbarna nere vid ån. Åh jag orkar inte tänka på framtiden. Den gör mig rädd. Den skrämmer mig till och med. Fast jag har egentligen inte har några speciella drömmar jag måste uppnå. Vill bara skriva lite. Förut visste jag exakt vad jag ville. För jag har mina egna ideologier och vet verkligen när jag trivs och när någonting känns bra. Men det här känns inte bra någonstans. Men jag antar att det här är en del av planen att bli vuxen. Planen att bli självständig kanske


Come and take a walk on the wild side

 


Var det våra viljor som ville för mycket, eller är det nätterna som gör oss så trygga


Bridget Jones

Det är helt sinnes vad bra dessa filmer är! Så utomordentligt gjorda och så fruktansvärt roliga. Och då menar jag främst i syfte med oss kvinnor hur extremt mycket man kan känna igen sig i hennes situationer vissa tillfällen. Jag som aldrig och då menar jag aldrig skrattar åt varken humorprogram som exempelvis How I met your mother eller andra liknande serier. Bridget Jones filmerna är något jag kan sitta och garva åt i flera timmar. Jag vill bara stoppa ner henne i fickan och ta med henne hem. Har sett dessa underbara filmer två dagar irad den här veckan. Ikväll går jag in på min tredje gång. Så bra är dom. Faktiskt.

Efter skimret efter snön


Lite instagram bilder från dagen/veckan. Följ mig gärna: johannanorlin
Idag blev det ingen skola för min del. Min kropp tog en extrem vändning och sa ifrån riktigt ordentligt. Svimmade nästan och mådde illa på morgonkvisten. Men så fort jag kom hem så kände jag mig mycket bättre. (är nästan så gott som frisk nu) Lustigt det där. Förstår mig inte på min kropp ibland. Men imorgon blir det skolstart igen och jag känner mig riktigt utvilad. Har pysslat, målat, städat och börjat möblera om i mitt rum (i väntan på en 1.20 säng!) Ohmygad vad skönt det kommer bli. Wiiiiip. Nu ska jag kolla tv resten av kvällen. Pyss & hej

Mjaou


En hand i himlen

Jag har promenerat längs Stockhoms gator två dagar i rad och njutit av tanken att kunna göra precis vad man vill. Solen har värmt genom min tunna jacka och på mina frusna fingrar. Idag blev det ett stlmsbesök med Julia. Har förtärt lunch på samma ställe café sense som måste ha den godaste buffén i stan. Massa plock av olika sorters bönor, sallader, kyckling, gratänger, nybakat bröd osv. Allt är dessutom ekologiskt. Jag har inte slösat mina pengar utan har mer köpt det jag behöver och tycker är fint. Älskar när man hittar saker som bara passar så perfekt. Så värt vartenda öre. Ibland behöver man faktiskt få unna sig. Imorgon tänker jag ta världens längsta sovmorgon & äta avokadomackor till frukost. Bara njuta det sista av den här ledigheten.

RSS 2.0